Zájazd Viedeň, Benátky, Padova – pozvanie

Pozývame Vás na spoločný zájazd do miest Viedeň, Benátky a Padova

Termín: 6.11. – 8.11.2014

Odchod: štvrtok 6.11. o 14:00 hod z Kláštora pod Znievom
Pristavenie autobusu: 13:30 hod

Program:

1.deň

Autobusová a pešia prehliadka Viedne: Dóm sv. Štefana, od neho pôjdeme cez Graben (morový stĺp a kostol sv. Petra), rímske vykopávky, Hofburg, Námestie hrdinov, námestie Márie Terézie, Parlament, pred radnicu. Po prehliadke nočný prejazd do Benátok.

2.deň

V ranných hodinách príchod do prístavu Punta Sabbioni – presun loďkou do Benátok. Prehliadka Benátok – začneme od srdca Benátok Baziliky sv. Marka a námestia sv. Marka, kde môžeme obdivovať Dóžov palác a Kampanilu. Návštívime miesto slávnej obhajoby staroslovienčiny sv. Cyrilom. Pri pešej prehliadke Benátok nás očarí Ponte Rialto, Santa Maria Gloriosa dei Frari, Accademia, impozantná architektúra barokového kostola Santa Maria della Salute, kostol San Zanipolo a ďalšie pamiatky chránené UNESCO. Nocľah.

3.deň

Odchod do Padovy a prehliadka tohto slávneho univerzitného mesta založeného Rimanmi ako Patavium. Pôjdeme po stopách slávnych žiakov, učitelov a svätcov. Sv. omša v Bazilike sv. Antona Paduánskeho. Odchod na Slovensko. Príchod na Slovensko v neskorých večerných hodinách.

Cena: 119,- €

V cene doprava luxusným autobusom, poplatky, plavba loďkou cez Benátsku lagúnu do Benátok a naspäť, ubytovanie, komplexné cestovné poistenie.

Kontakty:

CK Mária s.r.o., 831 01 Bratislava, Guothova 11, www.ck-maria.sk,
e-mail: ck@ck-maria.sk, ruzickova@ck-maria.sk,
č.t. 0948 771 156, 0904 507 156, 0917 480 65

logo-ck-maria-farebne

This entry was posted in Archív.